top of page

SPONSORER

Jeg kan med stolthed præsentere mine 2 fantastiske sponsorer, Back on Track og SvenskaDjurApotek.

Mine sponsorer er med til at holde mine hunde fit når de er ude og toppræsterer. Deres produkter er nogle af de bedste på marked - hvis du ikke har prøvet Back on Track eller SvenskaDjurApoteket produkterne så går du og dine hunde glip af noget.

Jeg rådgiver gerne om produkterne, så hvis du har nogle spørgsmål så stil dem endeligt.

Anbefaling af Back on Track
Begge mine hunde Zindy og Lady løber agility på konkurrence niveau og skal derfor være i god form for at kunne yde det maximale. Begge hunde bruger Back on track dækkener  – specielt til opvarmning og afskridtning, så musklerne bliver forbeholdt varme. Back on track dækkene er nemme at justere og påføre hundene. Hundene kan, iført Back on track dækkene, ubesværet bevæge sig frit. Skulle det ske at Back on track dækkene bliver beskidte og mudret til, er de nemme at vaske og kræver kun lufttørring – ideelt til en hverdag med fart på. Min ældste hund Zindy har tildens til muskelspænding i sin ene skulder, hvilke viser sig med halthed. Her har Back on track sommerdækken været en stor hjælp til at løsne Zindys muskler op, fordi Back on track dækkenet er lavet af funktionelle tekstiler med varmereflekterende egenskaber som øger blodcirkulation i vævet. En egenskab som medvirker til at lindre muskelspændinger . Efter Zindyhar haft Back on track dækkenet på i nogle timer, er hun haltfri og atter klar til nye udfordringer. Benbandagen ”forben” har også vist sig at være særlig velegnet til min hund  Zindy da hun på et tidspunkt viste ømhed på mellemhåndsknoglen (bagben). Efter et par ugers brug var denne ømhed væk. Vi bruger stadig benbandagerne indimellem for at forbygge eventuelle skader.

Back on Track i min hverdag
Back on Track produkterne har stor betydning for mig og min daglige træning med mine hunde og ikke mindst når vi er ude til vores utallige stævner fordelt rundt i Europa. Vinterdækkerne er fantastiske til at holde hundene varme både før og efter træning. Fleece dækkerne bruger jeg gerne inden vinteren og minusgraderne kommer i gang, de er dejlige bløde og elastiske god pasform for hunden at bevæge sig i, så derfor også rigtig gode til opvarmning. Sommerdækkerne er til de lidt køligere sommer-aftener når hundene slapper af efter stævne/træning dagen, men helt klart også et dækken jeg bruger hvis, min hund er gledet eller landet uheldigt under træning/stævne, så er det bare på med dækkenet med det samme og de har dem gerne på et par timer hjemme også. ( Back on Track produkterne erstatter selvfølgelig ikke en dyrlæge, som skal efterse hunden ved skader )
Hundene bruger også meget hunde tæppe/pude som jeg tager med på vores rejser, de fylder ikke så meget og endnu bedre er at jeg også kan låne dem til at sidde på når vi er ude til stævnerne, de varmer dejligt. Hundene søger selv over på tæpperne om aften når de skal slappe af efter et stævne og lidt sjovt at se når de så har fået nok står næste hund i kø for at låne tæppet.

Selv er jeg stor fan af Back on Track´s PP undertøj, det er vildt blødt og behageligt at have på og det bedste af det hele, jeg kan holde varmen. Jeg er ellers ikke den store fan af polo T-shirts men jeg må indrømme at dem som Back on Track forhandler har god pasform og sidder rigtigt godt. De er små i størrelsen, så det skal man lige huske inden bestilling. Tørklædet er en rigtig god gave at give, det er dejligt blødt, neutralt også virker det ligesom alle de andre produkter.

 

Stor tak til Back on Track som jeg er evig taknemmelig for at ville sponsorere mine hunde og jeg. Så jeg kan varmt anbefale produkterne fra Back on Track og I er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig for yderligere informationer

Skærmbillede 2020-01-16 kl. 20.47.42.png

Anbefaling af Aptus Pro Sport
Fantastisk med en pasta til træningen eller konkurrence hvor hundene er aktive eller ekstra hårdt ved konkurrencerne hvor de skal bevare koncentrationen og energien over hele dagen.

 

Dog er en koncentreret energipasta tilpasset situationer, hvor hunden arbejder aktivt og skal kunne præstere optimalt.

Pastaen indeholder aminosyrer, fedtsyrer (omega 3, 6 og 9) og maltodextrin. Pastaen er sammensat for at tilgodese kroppen med disse vigtige næringsstoffer, for at hunden skal kunne restituere på bedst mulig vis ved anstrengelse.

Aptus har mange andre fine produkter til hunde og katte og mine hunde piger får også hverdag Glyco Flex Plus Tyggebidder med Kyllingesmag som er godt for deres led - hvilke er specielt godt når mine hunde er aktive på agility planen - de skulle helst gerne kunne holde i mange år.

Deres kvalitets produkter er værd at give sine dyr.

bottom of page