15. Januar 2020 til og med den 15. april 2020

1800 kr  / 3 måneder

RUNNING CONTACT - intro

Kurset henvender sig til hunde som ikke er påbegyndt eller kun lige er startet med running contact. Dvs. vi starter med ground work helt fra begyndelsen med indlæring af target. Alt online vil forgå i en facebook gruppe, med fri upload. Og jeg bestræber mig på at give hurtig feedback somregl inden for 24 timer. Da RC tager tid vil du skulle træne øvelserne igen og igen med forskellige variationer. Er du i tvivl om RC er noget for dig, kan du evt. læse dette:  LINK

Adgang til online videoer
Feedback inden for 24 timer
Fri upload
Facebook gruppe

Beløbet kan deles op og betales månedsvis

Fame foundation indeholder 22 videoer, hvor du kan komme igang med at træne din unge hund eller en hund som aldrig har trænet agility. Øvelserne ligger i rækkefølge og der er tekst til hver video. Det er muligt at stille spørgsmål til videoerne hvis der er noget man ikke forstår. Du kan tilrettelægge din træning som du vil. ( der er ikke noget video feedback ) Adgang via Facebook.

Fame foundation

500 kr  / 5 måneder

Adgang til og med maj 2020

Adgang til online videoer
22 videoer
Facebook gruppe
Facebook gruppe
22 videoer
Adgang til online videoer

Adgang til og med maj 2020

600 kr  / 5 måneder

Fame Sektions træning

Fame sektions trænings videoer er nemme og sætte op, du skal max bruge 1 stk 6m tunnel og 4 spring. Der er 16 små sektioner hvor forskellige teknikker bruges, så som labturn, tandemturn, flick mv. Kender du ikke teknikkernes navne kan du blot kikke på videoerne og se hvordan de udføres. Er der noget du ikke forstår i videoerne er du velkommen til at skrive en kommentar i fb gruppen. Det er ingen video feedback så ingen deadline der skal nås.

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now