Online kursus - se hundens linjer....................

Nyt online kursus - hundens linjer Kurset henvender sig til alle som gerne vil lære lidt mere omkring hundens linjer når i skal løbe agility. At kende til hundens linjer kan hjælpe handleren til at stille sig i rigtig position på agility banen så hunden hurtigt ved hvilken vej den skal - samt at forudse kritiske punkter hvor evt. misforståelser kan opstå i samarbejdet mellem hund og handler.

Tilrettelægge træningen som du selv ønsker

Kurset vil bestå af 5 moduler, som vil have en begyndelsesdato og en slutdato. Hvornår du planlægger hvert modul er op til dig, du har kun en slutdato for kurset som du skal overholde. På den måde kan du tilrettelægge træningen som du selv ønsker.

Basis

Vi starter helt basis - så er du nybegynder i agility verden kan dette også være noget for dig. Kurset kræver at du har adgang til agility forhindringer, har en youtube konto eller anden mulighed for at sende videoer online.

Win win situation

Og det bedste af det hele er at det ikke kun er dig som får udbytte af kurset. Du skal nemlig bruge nogle test personer med hunde ( det behøver ikke være de samme hver gang ) Så det er en total Win Win situation - du tilmelder dig kursus og dine test personer får lige så meget ud af kurset. - selvom kurset kun er til dig.

TILMELDING

Er du blevet fristet til dette kursus eller bare gerne vil vide flere detaljer send gerne en mail til mig: Channie@lazi.dk Kursus start : november 2016

Billede: EO 2016 Banegennemgang

Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now